Open-Weide-Dag / Benefiet

programma

Zondag 31 maart 2024 

 

11u - 20u Eten drinken en artisanale geschenkjes te koop.

Proef van onze lekkere, huisgemaakte gebakjes, drankjes, soep, brood, hotdogs en nog veel meer en laat je ogen verrassen door de prachtig handgemaakte keramiek-werkjes van Ilke Cabus

 

11u - 17u ezel-spelletjes voor jong en oud & Schijt je Rijk!

Met een speelkaart van €5 kan je alle spelletjes en opdrachten uitvoeren en leer je meer bij over ezels! Je gaat voelen, bewegen, knutselen, je gaat op zoektocht, je gaat je inleven in de ezels én je ezel-kennis verbeteren.

Koop een lotje en waag een gokje voor het Schijt je Rijk-spel! De lotjes worden verzameld en de winnaars worden bekend gemaakt om 19u30 en beloond met een ondenkbare prijs!

 

13u en 15u Sprookjesverteller Katrien Sluyts

Kinderen zijn welkom in onze gezellige Yurt waar Katrien de verbeelding tot realiteit tovert. Verzinken in verhalen... hoe heerlijk kan dat zijn!

 

16u Geraar met zijn Gitaar

Geert Beyens speelt voor u zijn mooiste melodieën op gitaar en laat zijn stem aan jullie horen!

 

17u Djembemotion

Afrikaanse ritmes zullen jullie direct in een andere sfeer brengen... warme oorden... de lente komt eraan!

 

17 - 18u de ezels gaan naar het Schijt je Rijk veld.

De ezels Sem, Liselotte en Max mogen rustig een kakje leggen in het Schijt je Rijk veld. Misschien heb jij wel juist gegokt waar het kakje ging vallen? 

 

18 - 19u30 optreden van The Blacksmith's Bullet

Deze welbefaamde coverband speelt nummers van o.a. Bob Dylan, Leonard Cohen, Jonny Cash en ook Nederlandstalige nummers. De band bestaat uit Tara Canipel (Zang); Bryan Verschueren (Cornet); Joris Van den  Eynde (Gitaar); Renik Van den Eynde (Gitaar & Zang) en Sander Van Doren (Drummer).

 

19u30 - 20u Prijsuitreiking Schijt je Rijk

Een ongelofelijk prijzenaanbod wordt voor je neergelegd, de winnaars van het Schijt je Rijk spel worden afgeroepen en mogen een prijs uitkiezen. Zo sluiten we ons tweejaarlijks feest af met een glimlach!

 

inkom

Iedereen is welkom!

Vrije bijdrage.

 

Bereikbaarheid

De open-weide-dag gaat door bij ErgoEzel.

Ingang zowel voor fietsers als auto's is aan het einde van de ACACIALEI te DUFFEL

Volg de kleine ErgoEzel-wegmarkeringen tot aan de parkeerwachter die u wegwijs helpt.

 

 

Let op! de ingang via de Hoogstraat zal AFGESLOTEN zijn.

Waarom een benefiet

Iedereen heeft recht om geholpen te worden, maar financieel is dat niet voor iedereen haalbaar...

Bij ErgoEzel vinden we het belangrijk dat elk kind, elke jongvolwassene, elk gezin met een hulpvraag, ondersteuning kan krijgen.

 

Het doel van deze benefiet is enerzijds, jou een fijne dag aan te bieden en anderzijds onze ErgoEzel-kas te vullen. Vanuit deze kas komen wij tegemoet aan kinderen en gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Zo kan iedereen ondersteuning krijgen bij ErgoEzel want het Riziv/ziekenfondsen komen niet tegemoet in de kosten voor ergotherapie en psychomotore therapie met assistentie van ezels. Toch zien wij dat kinderen, jongvolwassenen en gezinnen echt een meerwaarde ondervinden aan deze ondersteuning.

 

Wat betreft de ezelkampen zijn we heel blij met de steun van "Vrijetijd voor iedereen" (gem. Duffel). Hierdoor is er bij elk kamp een plekje vrij voor kinderen uit jeugdinstellingen of kansarme gezinnen.