Contact

Wil je een afspraak maken of je inschrijven voor een activiteit?

Heb je een vraag?

heb je een bedenking over iets?

Aarzel dan zeker niet en stuur ons een mailtje info@ergoezel.be of bel ons 0498/13 06 79 en wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bezoek je ons graag op het adres ErgoEzel Hoogstraat 76 2570 Duffel? Dat kan enkel op afspraak!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bereikbaarheid

ErgoEzel is gevestigd in een rustige, vredevolle en groene oase in de gemeente Duffel. Gesitueerd op de as tussen Antwerpen en Brussel. Een onverhard weggetje leidt je vanaf de Hoogstraat naar ErgoEzel.

Ergotherapie met assistentie van ezels in Duffel
Wegbeschrijving ErgoEzel Hoogstraat 76 2570 Duffel

Kom je met de trein? Stap dan uit aan het NMBS station van Duffel. Daarna kan je de bus nemen.

  • Bus nr2 (richting Lier station) afstappen aan halte Duffel Berkhoevelaan. Dan moet je enkel nog 200m stappen tot ErgoEzel. Sla het zandweggetje in naast huisnummer 72 van de Hoogstraat en dan kom je bij ErgoEzel.
  • Bus nr550 (richting Mechelen) afstappen aan halte Duffel Onze-Lieve-Vrouwenlaan. Dan stap je 1km te voet naar ErgoEzel. Stap 100m met de rijrichting mee. Sla links af, de Katelijnse steenweg in tot aan het kruispunt met verkeerslichten. Aan dat kruispunt sla je links af en aan het volgende kruispunt met verkeerslichten sla je rechts af de Hoogstraat in. Net na huisnummer 72 sla je rechts af, het zandweggetje in tot ErgoEzel.

Met de bus geraak je dicht bij ErgoEzel. Je kan best afstappen aan halte Duffel Berkhoevelaan (bus nr2) of halte Duffel Onze-Lieve-Vrouwenlaan (bus nr550) zie hierboven voor de wegbeschrijving.

 

Met de fiets kan je rustig en mooi over de fietsostrade (Antwerpen-Mechelen) rijden. Aan de netendijk sla je af tot aan de Netebrug van Duffel. Fiets naar beneden (tussen de paaltjes) net langs de Nete door de Bruul en volg de Kwakkelenberg tot aan de Hoogstraat. Ter hoogte van huisnummer 72 sla je een zandweggetje in. 200m verderop ben je bij ErgoEzel.

 

Met de auto neem je de Berkhoevelaan in Duffel tot aan het kruispunt met de Hoogstraat. Aan de verkeerslichten sla je af in oostelijke richting (richting containerpark van Duffel). 100m na het kruispunt  met verkeerslichten (Berkhoevelaan x Hoogstraat), ter hoogte van Hoogstraat nr 72 sla je rechts een klein onverhard zandweggetje in. Dat zandweggetje volg je 200m tot aan een grote vierkante schuur; Parking ErgoEzel. Volg de pijlen tot aan de ontvangsttent van ErgoEzel.