Contact

Wil je een afspraak maken of je inschrijven voor een activiteit?

Heb je een vraag?

heb je een bedenking over iets?

Aarzel dan zeker niet en stuur ons een mailtje ergoezel@gmail.com of bel ons 0498/13 06 79 en wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bezoek je ons graag op het adres ErgoEzel Hoogstraat 76 2570 Duffel? Dat kan enkel op afspraak!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bereikbaarheid

ErgoEzel is gevestigd in een rustige, vredevolle en groene oase in de gemeente Duffel. Gesitueerd op de as tussen Antwerpen en Brussel. Een onverhard weggetje leidt je vanaf de Hoogstraat naar ErgoEzel.

Ergotherapie met assistentie van ezels in Duffel
Wegbeschrijving ErgoEzel Hoogstraat 76 2570 Duffel

Kom je met de trein? Stap dan uit aan het NMBS station van Duffel. Daarna kan je de bus nemen.

  • Bus nr2 (richting Lier station) afstappen aan halte Duffel Berkhoevelaan. Dan moet je enkel nog 200m stappen tot ErgoEzel. Sla het zandweggetje in naast huisnummer 72 van de Hoogstraat en dan kom je bij ErgoEzel.
  • Bus nr550 (richting Mechelen) afstappen aan halte Duffel Onze-Lieve-Vrouwenlaan. Dan stap je 1km te voet naar ErgoEzel. Stap 100m met de rijrichting mee. Sla links af, de Katelijnse steenweg in tot aan het kruispunt met verkeerslichten. Aan dat kruispunt sla je links af en aan het volgende kruispunt met verkeerslichten sla je rechts af de Hoogstraat in. Net na huisnummer 72 sla je rechts af, het zandweggetje in tot ErgoEzel.

Met de bus geraak je dicht bij ErgoEzel. Je kan best afstappen aan halte Duffel Berkhoevelaan (bus nr2) of halte Duffel Onze-Lieve-Vrouwenlaan (bus nr550) zie hierboven voor de wegbeschrijving.

 

Met de fiets kan je rustig en mooi over de fietsostrade (Antwerpen-Mechelen) rijden. Aan de netendijk sla je af tot aan de Netebrug van Duffel. Fiets naar beneden (tussen de paaltjes) net langs de Nete door de Bruul en volg de Kwakkelenberg tot aan de Hoogstraat. Ter hoogte van huisnummer 72 sla je een zandweggetje in. 200m verderop ben je bij ErgoEzel.

 

Met de auto: ErgoEzel is het makkelijkst te bereiken via de Acacialei te Duffel. Rijd de woonwijk helemaal door tot net voor het voetbalveld. Je ziet een klein poortje links van je, tussen de bomen. Ga door het poortje, wandel door het bamboewoud en je komt bij de tent van ErgoEzel. Je kan ook via de Hoogstraat nr76 komen. Dan moet je door een heel hobbelig zandweggetje rijden tot aan de vierkante schuur. Parkeren doe je zoveel mogelijk RECHTS op de voorziene plekjes of links dicht tegen de blauwe poort, we willen namelijk de plaatsen van onze lieve buren respecteren.