Vaartland is een groepspraktijk te Willebroek. Onder het motte samen sterk, verenigt Vaartland verschillende medische en paramedische disciplines. Dit maakt het voor cliënt eenvoudiger om de juiste ondersteuning te krijgen en voor de hulpverleners kan de uitwisseling van expertise vlot verlopen.

Meer info: https://www.praktijkvaartland.be/

Opleiding dieren in de zorg

Ben je op zoek naar een interessante en kwaliteitsvolle opleiding over interventies met assistentie van dieren? Dan kan je terecht bij het Belgisch Instituut voor Animal Assisted Therapy. Zij bieden opleidingen, een postgraduaat, masterclasses en interessante lezingen onder de vorm van een webinar.

Voor meer info: www.therapiemetdieren.be of per mail: info@therapiemetdieren.be

Pure Child geeft jaarlijks vijf magazines uit met een honderdtal pagina's interessante artikels over kinderen, tips en informatie over hedendaagse thema's. Dit alles geïllustreerd door sprekende beelden. Professionelen, leerkrachten, ouders komen aan het woord. Het magazine is gericht naar ouders, leerkrachten en opvoeders. Ben je benieuwd? je kan het magazine gratis downloaden.Wil je graag een papieren versie in jouw brievenbus? Dit kan met een jaarabonnement van slechts 50 euro.

Meer info op: www.purechild.be of via mail: info@purechild.be