Dieren

Bozerik

Ik ben Bozerik, geboren in 1994, ik kan onder touwen kruipen en over smalle bruggen stappen. Als ik een plek met droog zand tegenkom, dan ga ik met mijn hoofd naar beneden, kniel ik door mijn benen en rol ik heen en weer tot ik helemaal vol zand hang. Ik heb de naam Bozerik gekregen omdat ik er soms boos kan uitzien, met mijn donderbruine vacht en mijn ruige froufrou. Maar eigenlijk... Denk je dat ik boos ben? Soms, als jij heel stilletjes bij mij in de weide komt, dan kan ik mijn hoofd op je schouder leggen en luister ik naar wat jij me vertelt.

ErgoEzel Ezel training
Bozerik stapt naar de rollende bal toe en snuffelt eraan

Liselotte

Mijn naam is Liselotte en ik ben geboren in 2003. Ik lijk op een Provençaalse ezel met mijn grijze vacht, witte neus en op mijn rug draag ik een tekening van een groot zwart kruis. Al heel mijn leven leef ik samen met Bozerik in dezelfde weide. Als er iemand nieuw in de weide komt, kan ik vanop 10m afstand toekijken en dan pas nadien kom ik wat dichter. Ik kan soms lange tijd ter plaatsen genieten terwijl ik gemasseerd word. Misschien weet jij wat mijn favoriete massage plekjes zijn? Ik kan een karretje voorttrekken en ondanks mijn gevuld buikje kan ik goed joggen.

ErgoEzel training assistentie dier
Liselotte haalt met haar neus de dop van de waterbidon

Adonis

Ik ben Adonis, ik ben net 9 jaar geworden. Ik ben groot en heb een postuur om op de catwalk te lopen. Nog maar net ben ik samen met mijn vrienden Modest en Hermes verhuisd naar ErgoEzel en ik ben al goed bevriend met Bozerik en Liselotte!

Hermes

Ik ben Hermes, mij kan je herkennen omdat ik een smaller hoofd  heb dan mijn grote vriend Adonis en... wat mij ook uniek maakt is dat ik een scheve heup heb. Ik vind het heel leuk om de vliegenmaskers van mijn vrienden uit te trekken.

Modest

Halo, ik ben Modest, ik ben de jongste van de kudde. Ik vind het heel fijn om te spelen, met een bal, een kegel, een motorband of gewoon rondhollen in de weide!

Als ik onvoldoende aandacht krijg, zal ik het wel vragen!