Driedaagse Ezeltocht

beleef een onvergetelijk avontuur!!! Drie daagse trektocht door Belgische natuur in  gezelschap van ezels...

wat

Eerst en vooral gaat er een kennismakingsmoment vooraf aan de trektocht waarbij we alle vragen van de deelnemers beantwoorden, waarop we samen een lijst maken van benodigdheden etc. Waar de trektocht dit jaar zal plaatsvinden wordt later nog meegegeven. In 2023 vertrokken we van Tienen, en wandelden we in drie dagen tot in Oud-Heverlee door het prachtige Meerdaalwoud en de golvende landschappen.

Jij hebt je eigen kleren en slaapzak in je rugzak, de ezels Sem, Max en Liselotte dragen de tenten en ons eten en wandelen naast jou. De kaart is ook mee want die heb je nodig om de weg te vinden...

We wandelen over kleine voetweggetjes en overnachten twee keer in tenten.  

 

We werken samen als een grote kudde en helpen elkaar. Je mag er zeker van zijn dat er onderweg véél onverwachte dingen gebeuren waar jij, samen met de ezels en Manon een oplossing voor gaat vinden.

Je leert probleemoplossend denken en vooral om rustig te blijven, je geduld wordt op proef gesteld en je leert genieten van alle kleine dingen... "Onderweg zijn" is belangrijker dan het uiteindelijke doel. Doorzetten, moeilijke situaties overwinnen en Genieten met de grote "G". 

meer info

Ezel Therapie Dieren Duffel Inclusie
Bozerik op avontuur 2018

Voor wie

Voor iedereen die 12 jaar is of ouder. Je bent in staat om 18km op één dag te stappen. Ook als je wat extra ondersteuning nodig hebt vanwege ASS, ADHD, ODD, CD, NLD, DCD, hechtingsproblematiek, gedragsproblemen,... ben je van harte welkom!

(max. 6 deelnemers)

 

Waar

Vertrekpunt: wordt later kenbaar gemaakt

Aankomst: wordt later nog kenbaar gemaakt

Het vervoer naar het vertrekpunt en terug van de aankomst wordt geregeld met de trein.

De kennismakingsdag gaat door bij ErgoEzel. Klik hier voor de wegbeschrijving en plannetje.

 

 

Wanneer

 

Trektocht 1 

Kennismaking en voorbereiding: maandag 22 juli 2024

Trektocht: van woensdag 24 juli t.e.m. vrijdag 26 juli

 

Trektocht 2 

Kennismaking en voorbereiding: zondag 4 augustus 

Trektocht: van dinsdag 6 augustus t.e.m. donderdag 8 augustus

  

Meenemen

Een lijst met alle benodigdheden wordt u later nog bezorgd.

 

Prijs

De driedaagse trektocht is volledig fiscaal aftrekbaar.

De prijs voor de driedaagse én de kennismakingsdag bedraagt €295.

 

Inbegrepen in de prijs

  • professionele begeleiding door Manon. Manon is ergotherapeut psychomotorisch therapeut, bijgeschoold in ergotherapie met assistentie van dieren en gespecialiseerd in het werken met jongeren tussen 6 en 18 jaar met gedrags- en emotionele- en ontwikkelingsproblemen.
  • eten voor de drie dagen
  • kampeermateriaal (kaart, tent, slaapzak en matje)

Inschrijven

Vul hieronder het formulier in of stuur een mailtje naar ergoezel@gmail.com

Dan bekijken wij of er nog plaats is en sturen we je verdere info over de betalingswijze. De inschrijving is pas definitief na het overmaken van het bedrag.

 

Annuleren

Kan je kind onverwacht toch niet deelnemen? Verwittig ons dan zo snel mogelijk zodat we kinderen die op de wachtlijst staan nog kunnen laten deelnemen. Gedeeltelijke terugbetaling van de inschrijvingskosten kan enkel bij het overhandigen van een doktersattest. De gereserveerde overnachtingen én €60 administratiekosten worden niet terugbetaald.

 

inschrijving

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.