Ezelwandeling in groep

i.s.m. Asinoor

Op stap met mens en ezel

Ezelwandeling Egotherapie met assistentie van Dieren ezels in Duffel
Ezelwandeling 26-8-2018

 

Maak je graag een wandeling? hou je van dieren en natuur? wil je gewoon gezellig samen zijn met het gezien of nieuwe mensen ontmoeten? Dan kunnen de ezelwandelingen iets voor jou zijn! Ze worden geörganiseerd door Asinoor.

 

 

WAT

Samen, in een groep van max. 20 mensen en 5 ezels, stappen we op  het ritme van de ezels, langs kleine, vergeten weggetjes in de omgeving van Duffel. We vertrekken vanuit ErgoEzel en na de wandeling zal daar een drankje en vieruurtje op jou wachten. 

De ezelwandelingen zijn gericht op respect en samenhorigheid voor mens en dier.

VOOR WIE

Iedereen, jong en oud, die van natuur en ezels houdt, is van harte welkom. Ook diegene die wat extra ondersteuning, of een duwtje in de rug nodig hebben kunnen genieten van een ezelwandeling! reken op een 8 á 9 tal kilometers dat we te voet afleggen met een aantal tussen pauzes. de lichtgewichtjes kunnen gebruik maken van het karretje, voortgetrokken door Liselotte. de ezels zijn voorbereid op het bijzijn van een rolstoel, dus ook zij in een rolwagen zijn van harte welkom om mee te genieten.

 

WAAR

De ezelwandelingen vertrekken vanuit ErgoEzel. Hoogstraat 76, 2570 Duffel. zie bij Contact voor gedetailleerde wegbeschrijving aangezien ErgoEzel niet op de hoofdbaan ligt.

 

WANNEER

De standaard ezelwandelingen gaan door op elke laatste zaterdag van de maand (als de Covid maatregelen het toelaten). Je bent welkom bij ErgoEzel vanaf 13uur. Tussen 13u en 13u30 verzorgen we de ezels en bereiden we ze voor op de tocht. Om 13u30 vertrekken we op stap en rond 16u30 komen we weer terug bij ErgoEzel voor een ovenvers vieruurtje en een drankje.

Volgende data

Voorlopig gaan er geen ezelwandelingen door. Onze lieve vrienden Hermes Adonis Modest verlaten onze weide. Van zodra Bozerik en Liselotte vergezeld zijn van nieuwe ezelvrienden, gaan er terug ezelwandelingen door.

 

PRIJS

Kinderen onder de vier jaar = GRATIS

Voorinschrijving (t.e.m. 7 dagen voor de wandeling): 20 euro per persoon.

 

Annuleren via e-mail (asinoor.info@gmail.com) kan tot 7 dagen voor de wandeling, het bedrag wordt u teruggestort of doorgeschoven naar een volgende ezelwandeling. 

Daginschrijving: 25 euro per persoon cash mee te nemen de dag zelf.

 

Inclusief:

  • professionele begeleiding bijgeschoold in interventies met assistentie van dieren
  • vieruurtje en drankje bij aankomst
  • vijf beestig leuke ezels, Modest, Hermes, Adonis, Liselotte en Bozerik
  • een warm hart
BELANGRIJK
  • Laat je hond thuis, want ezel- en hondentaal is zo verschillend dat er wel communicatiestoornissen kunnen plaatsvinden en dat willen we voorkomen.
  • Doe STEVIG en  DICHT schoeisel aan.
  • Doe kleren aan die vuil mogen worden, aangepast aan het weer.
  • Heb je zelf een ezel en wil je die mee op wandeling nemen? neem dan contact op met ErgoEzel!

inschrijving

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.