Privé ezelwandeling

WAT

Wandelen op het ritme van de ezels in het gezelschap van deze bijzondere dieren... een unieke ervaring, uitdagend en rustgevend tegelijk.

Alleen, of met enkele vrienden naar keuze, maak je eerst kennis met onze beestige ezels Sem, Max, Liselotte. We bereiden hen voor op onze tocht en wandelen dan over kleine, vergeten weggetjes, door park en bos naar gelang de tijd en afstand dat u wil spenderen aan de ezelwandeling. Terug aangekomen, heb je uiteraard een kraakvers, home made vieruurtje verdient!

 

WAAR

De ezelwandelingen vertrekken vanuit ErgoEzel, Hoogstraat 76 in Duffel (ingang via Acacialei te Duffel) De wandeling eindigt op dezelfde plaats waar een ovenvers vieruurtje en een drankje jou staat op te wachten.

 

VOOR WIE

Voor iedereen die van dieren, natuur en beweging houdt. Een groepje deelnemers bestaan maximaal uit 10 deelnemers waarvan minstens één meerderjarige.  

 

WANNEER

Privé ezelwandelingen kunnen doorgaan op zaterdag, feestdagen en woensdag namiddag. Vul het contactformulier in en we bekijken samen wanneer er nog een plekje is in de agenda.

 

 

PRIJS

De wandelingen zijn inclusief:

  • kennismakings-en verzorgingsmoment
  • ovenverse vieruurtjes en een warm/koud drankje
  • professionele begeleiding
  • een warm hart

 

PRIJS

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep, de duur van de wandeling en het aantal ezels die meewandelen.  

 

RESERVERING

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

BELANGRIJK

  • Laat je hond thuis, want ezel- en hondentaal is zo verschillend dat er wel communicatiestoornissen kunnen plaatsvinden en dat willen we voorkomen.
  • Doe STEVIG en  DICHT schoeisel aan.
  • Doe kleren aan die vuil mogen worden, aangepast aan het weer.