locatie

ErgoEzel is gevestigd in een rustige, vredevolle en groene oase in de gemeente Duffel. Gesitueerd op de as tussen Antwerpen en Brussel. Een onverhard weggetje leidt je vanaf de Hoogstraat naar ErgoEzel.

bereikbaarheid

Met de trein geraak je tot het NMBS station van Duffel. Daarna kan je de bus nemen.

  • Bus nr2 (richting Lier station) afstappen aan halte Duffel Berkhoevelaan. Dan moet je enkel nog 200m stappen tot ErgoEzel. Sla het zandweggetje in naast huisnummer 72 van de Hoogstraat en dan kom je bij ErgoEzel.
  • Bus nr550 (richting Mechelen) afstappen aan halte Duffel Onze-Lieve-Vrouwenlaan. Dan stap je 1km te voet naar ErgoEzel. Stap 100m met de rijrichting mee. Sla links af, de Katelijnse steenweg in tot aan het kruispunt met verkeerslichten. Aan dat kruispunt sla je links af en aan het volgende kruispunt met verkeerslichten sla je rechts af de Hoogstraat in. Net na huisnummer 72 sla je rechts af, het zandweggetje in tot ErgoEzel.

Met de bus geraak je dicht bij ErgoEzel. Je kan best afstappen aan halte Duffel Berkhoevelaan (bus nr2) of halte Duffel Onze-Lieve-Vrouwenlaan (bus nr550) zie hierboven voor de wegbeschrijving.

 

Met de fiets kan je rustig en mooi over de fietsostrade (Antwerpen-Mechelen) rijden. Aan de netendijk sla je af tot aan de Netebrug van Duffel. Fiets naar beneden (tussen de paaltjes) net langs de Nete door de Bruul en volg de Kwakkelenberg tot aan de Hoogstraat. Ter hoogte van huisnummer 72 sla je een zandweggetje in. 200m verderop ben je bij ErgoEzel.