Nieuws uit het dagboek van Bozerik en Liselotte

04-02-2018 Het grote water avontuur

"Je gelooft het of je gelooft het niet, maar wij kunnen net als jij, onze angsten overwinnen! Vandaag vertrokken we vanuit een dienstverleningscentrum in het Gentse. Liselotte en ik stapten naast een hele lieve dame in een rolstoel en plots kwam de weg uit op een rivier. De weg was weg en ging aan de overkant van de rivier verder. Er was geen brug te bespeuren. Maar toen Manon aan een wiel draaide, kwam er een veerbootje naar ons toe. Zowel Liselotte als ik houden echt niet van water. Die veerboot leek me ook eng... Liselotte zei me: "Alles beter dan zwemmen Bozerik!" en we waagden de oversteek in een waggelend veerbootje. Met dank aan die liefdevolle en betrouwbare mensen die erbij waren!" groetjes van Bozerik

06-01-2018 Drie koningen en Twee ezels

"Vandaag stapten wij (Liselotte en ik), vergezeld van verschillende prachtige en dappere koningen en koninginnen, door de straten van Duffel. Ik vond het erg fijn om op die manier allemaal warmhartige, vrijgevige en glimlachende Duffelaars te ontmoeten! Mijn lange oren werden telkens weer verrast door de schone koningsgezangen waar ook de buurtbewoners van konden meegenieten... Dank jullie allemaal koning(inn)en en Duffelaars voor deze deugddoende dag! Jullie verzamelden een som van 42.65euro die we aan vzw Marjan schenken." Veel liefs van Bozerik.

klik op de foto om ze te vergroten

25-11-2017 dank aan stagiairs

"Dankzij moedige stagiairs, is onze weide helemaal proper en hebben we nu nieuwe uitdagingen gekregen."

Groetjes van Liselotte

klik op de foto om ze te vergroten

16-11-2017 Bezoek van vijf lieve mensen bekeken door de ogen van een ezel

"Oh, wat waren wij blij om bezoek te krijgen van vijf heel lieve mensen. We hebben eerst kennis gemaakt. Ik heb hen al meteen duidelijk gemaakt dat ik liever een massage kreeg dan geborsteld te worden. Dan heb ik toegekeken hoe een sterke en handige meneer het pakzadel zachtjes op de rug van mijn ezelvriendin Liselotte vastmaakte. Ik vond het best wel gezellig om door de straten van Duffel, samen met een groep volwassenen naar het park te wandelen en daar te picknicken. Liselotte had de koffie en thee op haar rug en Manon had broodpudding voor de mensen en ezelkoekjes voor ons gebakken. Mmmm! Ook kregen de mensen de kans om in het ruik en voelspel net zoals ons geuren te herkennen.

Dank je wel vrienden van Katarinahof, jullie zijn altijd welkom!"

Groetjes van Bozerik

klik op de foto om ze te vergroten

16-10-2017 Jaarmarkt Duffel

"Na veel geduld te hebben gehad en na kennis gemaakt te hebben met veel mensen op de jaarmarkt van Duffel, begon de wedstrijd voor ons. Jammer genoeg mochten wij niet meer op de catwalk om met onze natuurlijke schoonheid te pronken. Toch, omdat de jury ons niet geloofde, mochten we in draf paraderen door de straat en netjes naast ons baasje stoppen en in spanning blijven staan tot... we te horen kregen dat Liselotte de tweede prijs van de ezelmerries gekregen had! Yoepie!!! Wat waren we blij!" 

15-10-2017 Curieuzeneuzemosterdpot: natuurfeest Duffel

Dank u wel aan iedereen die er bij was op deze zonnige dag! Bozerik en Liselotte doen de groeten aan alle ezelwandelaars die vandaag met hen door de Mosterdpot gewandeld hebben, op zoek naar de info/reflectie-kaarten. Nu kunnen jullie nog terug denken aan deze dag door je zelf geknutselde ezel thuis een plekje te geven.

klik op de foto om ze te vergroten

"Wij zien jullie graag terug in onze weide!"

Groetjes van Bozerik en Liselotte