Ezeldagen - crea en spel

Stap je mee met twee beestig leuke ezels?

Wat

Sociale vaardigheden zelfzekerheid probleemoplossend denken ErgoEzel Duffel
Ezeldagen bij ErgoEzel 2018

 "Hey, wij zijn Bozerik en Liselotte. Mensen zeggen dat wij "IAIAIAIA" zeggen, maar is dat echt zo? Zou jij onze stem willen horen? Heb jij al eens "Halo" gezegd in Ezeltaal? En zou jij ons een ezelmassage willen geven? Kom dan naar de ezeldagen van ErgoEzel in de Zomervakantie!" 

 

ErgoEzel biedt een kleinschalig kampje op maat voor iedereen, ook voor diegene die wat extra ondersteuning nodig hebben. Tijdens deze vijf dagen zal je samen met de ezels Adonis, Modest, Hermes, Bozerik en Liselotte avonturen kunnen beleven. We gaan ook creatief aan de slag en zullen al spelend de wereld ontdekken van deze beestig leuke ezels.

Voor meer sfeerbeelden van de Ezeldagen kan je naar de foto's van de Ezeldagen kijken, die staan onder de rubriek "NIEUWS" in het dagboek van Bozerik en Liselotte.

meer info

Voor wie

Voor iedereen met een leeftijd tussen 6 en 10 jaar. Max. 8 deelnemers.

 

Waar

Ezeldagen gaan door op ErgoEzel. Hoogstraat 76 2570 Duffel

Als vervoer naar Duffel en terug moeilijk is, contacteer ons dan. Wij kunnen daar misschien een oplossing voor aanreiken.

 

Wanneer

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli 2020 

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juli 2020

Telkens van 9 uur tot 16 uur.

 

Voor- en naopvang

Wens je voor- en naopvang voor je kinderen? Dan hebben wij een oplossing! stuur een mailtje en dan informeren wij u over de voor en naopvang.

 

Meenemen

  • boerderijkleren aandoen, aangepast aan het weer
  • reserve kleren, regenjas en laarzen of waterdichte stevige schoenen meenemen
  • lunchpakket en drankje (water en fruitsap is voorzien)
  • bij warm weer petje en zonnecrème

 

Prijs

Ezeldagen zijn volledig fiscaal aftrekbaar en kosten 215 euro voor de vijf dagen. Je betaalt slechts 195 euro als het bedrag vóór 1 januari 2020 op de rekening van ErgoEzel staat!

 

Inbegrepen in de prijs

  • professionele begeleiding door Silke en Manon, beiden bijgeschoold in de interacties tussen mens en ezels. Manon is ergotherapeut bijgeschoold in Ergotherapie met assistentie van dieren en gespecialiseerd in het werken met jongeren tussen 6 en 18 jaar met gedrags- en emotionele problemen.
  • water en fruitsap
  • tussendoortje (elke dag fruit als tienuurtje en een koek als vieruurtje)
  • creamateriaal en accommodatie

Inschrijven

Vul hieronder het inschrijvingsformulier in of stuur een mailtje naar info@ergoezel.be

Dan bekijken wij of er nog plaats is en sturen we je verdere info over de betalingswijze. De inschrijving is pas definitief na het overmaken van het bedrag.

 

Annuleren

Kan je kind onverwacht toch niet deelnemen? Verwittig ons dan zo snel mogelijk zodat we kinderen die op de wachtlijst staan nog kunnen laten deelnemen. Terugbetaling inschrijvingskosten kan enkel bij ziekte en bij het overhandigen van een doktersattest.

 

inschrijving

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Hoe kan een dag met Bozerik en Liselotte eruit zien