Ezeldagen

Stap je mee met twee beestig leuke ezels?

Wat

 "Hey, wij zijn Bozerik en Liselotte. Mensen zeggen dat wij "IAIAIAIA" zeggen, maar is dat echt zo? Zou jij onze stem willen horen? Heb jij al eens "Halo" gezegd in Ezeltaal? Zou jij eens willen denken zoals een ezel? Of willen ruiken zoals wij? Of willen stappen zoals wij dat doen? En zou jij ons een ezelmassage willen geven? Dat zal je alemaal ontdekken tijden de ezeldagen bij ErgoEzel!" 

 

Bij ErgoEzel maak je kennis met ezels en hun omgeving, tijdens het grote ezelspel zal je meer te weten komen over ezels en over jezelf. We gaan aan de slag met spel en crea en zullen uitdagingen aangaan met de ezels. Er staat je ook een survival-tocht op te wachten waarbij jij met je mensen- en ezelkameraden het bos van Duffel zal doorkruisen. 

 

De Ezeldagen van ErgoEzel zijn kleinschalig en op maat voor iedereen ook diegene die nood hebben aan extra ondersteuning. Tijdens de avonturen die we met en rond de ezels van ErgoEzel gaan beleven, worden onze probleemoplossingsvaardigheden en onze sociale vaardigheden bevorderd. 

meer info

Voor wie

Voor iedereen met een leeftijd tussen 6 en 10 jaar. Max. 10 deelnemers.

 

Waar

Ezeldagen gaan door op ErgoEzel. Hoogstraat 76 2570 Duffel

Als vervoer naar Duffel en terug moeilijk is, contacteer ons dan. Wij kunnen daar misschien een oplossing voor aanreiken.

 

Wanneer

Tijdens de Paasvakantie van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 april 2018 telkens van 9uur tot 16uur.

Tijdens de Zomervakantie van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli 2018 telkens van 9uur tot 16uur.

Voor- en naopvang

Wens je voor- en naopvang voor je kinderen? dan hebben wij een oplossing! stuur een mailtje en dan informeren wij u over de voor en naopvang.

 

Meenemen

  • boerderijkleren aandoen, aangepast aan het weer
  • reserve kleren, regenjas en laarzen of waterdichte stevige schoenen meenemen
  • lunchpakket en drankje (water en fruitsap is voorzien)
  • bij warm weer petje en zonnecrème

 

Prijs

Ezeldagen Paasvakantie 120euro voor de vier dagen.

Ezeldagen Zomervakantie 150euro voor de vijf dagen.

 

Inbegrepen in de prijs

  • professionele begeleiding door Manon. Manon is ergotherapeut bijgeschoold in Ergotherapie met assistentie van dieren en gespecialiseerd in het werken met jongeren tussen 6 en 18 jaar met gedrags- en emotionele problemen.
  • water en fruitsap
  • tussendoortje (fruit of zelfgemaakte koekjes of soep)
  • creamateriaal

Inschrijven

Vul hieronder het inschrijvingsformulier in of stuur een mailtje naar manon@therapiemetdieren.be

Dan bekijken wij of er nog plaats is en sturen we je verdere info over de betalingswijze. De inschrijving is pas definitief na het overmaken van het bedrag.

 

Annuleren

Kan je kind onverwacht toch niet deelnemen? Verwittig ons dan zo snel mogelijk zodat we kinderen die op de wachtlijst staan nog kunnen laten deelnemen. Terugbetaling inschrijvingskosten kan enkel bij ziekte en bij het overhandigen van een doktersattest.

 

inschrijving

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Hoe kan een dag met Bozerik en Liselotte eruit zien