Benefiet Kind & Ezel namiddag

Wat?

Tijdens deze namiddag kan je genieten van zoete en zoute gebakjes, warme en koude drankjes, je kan prijzen winnen met het schijt-je-rijk-spel, en je kan de hele namiddag deelnemen aan verschillende activiteiten rond de vijf beestig leuke ezels van ErgoEzel. Je kan je niet enkel verwarmen aan de ezelvacht, maar ook aan houtvuurtjes

 

Waar?

De benefiet gaat door bij ErgoEzel te Duffel. De parking is voorzien aan het einde van de Acacialei. (De weg zal aangeduid zijn met pijlen waar het logo van ErgoEzel opstaat)

 

Wanneer?

Op zondag 20 oktober 2019 vanaf 14u tot 18u.

 

Programma

  • 14u: iedereen is welkom! rolstoeltoegankelijk! Gebak, drankjes, soep,... activiteiten rond de ezels zoals een ezel knutselen, een parcours, appel happen etc. 
  • 15u: voorstelling van de beestig leuke ezels van ErgoEzel en de werking van ErgoEzel.
  • 16u: de laatste lotjes worden verzameld en de ezels worden in het Schijt-je-rijk-veld gelaten.
  • 17u: het schijt-je-rijk-spel wordt beëindigd en scores worden opgemaakt.
  • 17u30: prijsuitreiking van het Schijt-je-rijk-spel.
  • 18u: einde van de Benefiet Kind en Ezel namiddag.

 

Waarom?

Uw bijdrage gaat naar gezinnen die het financieel moeilijk hebben en waarvan de kinderen een grote meerwaarde ondervinden aan de ergotherapiesessies met assistentie van Ezels. Op die manier proberen wij de individuele ergotherapiesessies voor iedereen mogelijk te maken.

 

Hoe?

Wij weten graag hoeveel taarten en gebakjes en drankjes we moeten voorzien. Dus vragen we je onderstaand formuliertje in te vullen te verzenden.

Dank u! En tot 20 oktober!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.