Driedaagse Ezeltocht

beleef een onvergetelijk avontuur!!! Drie daagse trektocht door Belgische natuur in  gezelschap van ezels...

wat

Eerst en vooral gaat er een kennismakingsmoment vooraf aan de trektocht waarbij we alle vragen van de deelnemers beantwoorden, waarop we samen een lijst maken van benodigdheden etc. Voor de trektocht zelf, spreken we af op een 30tal kilometers van ErgoEzel. Aan de kerk van Boom, bijvoorbeeld. Van daaruit vertrekken we samen op stap. Jij hebt je eigen kleren en slaapzak in je rugzak, ezeltje Liselotte draagt je tent en wandelt naast jou. De kaart is ook mee want die heb je nodig om de weg te vinden...

Over kleine weggetjes wandelen we in drie dagen terug naar de weide bij ErgoEzel. Twee keer overnacht je in een tent, op een klein gasvuurtje maak je je eten klaar, het gewicht van al het materiaal wordt verdeeld onder mens en ezel. We werken samen als een grote kudde en helpen elkaar. Je mag er zeker van zijn dat er onderweg véél onverwachte dingen gebeuren waar jij, samen met de ezels en Manon een oplossing voor gaat vinden.

Je leert probleemoplossend denken en vooral om rustig te blijven, je geduld wordt op proef gesteld en je leert genieten van alle kleine dingen... Onderweg zijn is belangrijker als het uiteindelijke doel. Doorzetten, moeilijke situaties overwinnen en Genieten met de grote "G". 

meer info

Ezel Therapie Dieren Duffel Inclusie
Bozerik op avontuur 2018

Voor wie

Voor iedereen die 12 jaar is of ouder. Je bent in staat om 15km op één dag te stappen. Ook als je wat extra ondersteuning nodig hebt vanwege ASS, ADHD, ODD, CD, NLD, DCD, hechtingsproblematiek, gedragsproblemen,... ben je van harte welkom!

(max. 8 deelnemers)

 

Waar

Vertrekpunt: wordt later kenbaar gemaakt

Aankomst: ErgoEzel. Hoogstraat 76 2570 Duffel, ingang via Acacialei te Duffel.

 

 

Wanneer

 

Trektocht 1 NIEUWE DATA!

Kennismaking en voorbereiding: zondag 23 juli

Trektocht: van woensdag 26 juli t.e.m. vrijdag 28 juli

 

Trektocht 2 is volzet

Kennismaking en voorbereiding: zondag 13 augustus 

Trektocht: van woensdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 18 augustus

  

Meenemen

Een lijst met alle benodigdheden wordt u later nog bezorgd.

 

Prijs

De driedaagse trektocht is volledig fiscaal aftrekbaar.

De prijs voor de driedaagse én de kennismakingsdag bedraagt €275.

 

Inbegrepen in de prijs

  • professionele begeleiding door Manon. Manon is ergotherapeut psychomotorisch therapeut, bijgeschoold in Ergotherapie met assistentie van dieren en gespecialiseerd in het werken met jongeren tussen 6 en 18 jaar met gedrags- en emotionele- en ontwikkelingsproblemen.
  • eten voor de drie dagen
  • kampeermateriaal (kaart, tent, slaapzak en matje)
  • verzekering

Inschrijven

Vul hieronder het inschrijvingsformulier in of stuur een mailtje naar info@ergoezel.be

Dan bekijken wij of er nog plaats is en sturen we je verdere info over de betalingswijze. De inschrijving is pas definitief na het overmaken van het bedrag.

 

Annuleren

Kan je kind onverwacht toch niet deelnemen? Verwittig ons dan zo snel mogelijk zodat we kinderen die op de wachtlijst staan nog kunnen laten deelnemen. Terugbetaling inschrijvingskosten kan enkel bij ziekte en bij het overhandigen van een doktersattest.

 

inschrijving

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.